cupperponie

Alla inlägg under oktober 2014

Av Cupper Ponie - 30 oktober 2014 09:06

 

                                                           

Klickbara bilder!

Av Cupper Ponie - 29 oktober 2014 20:19

Nå, vad tycks? Är själv rätt nöjd. Tog ju nya bilder idag på hästarna och bilderna blev skitbra om jag får utrycka mig så. Ni kommer få en liten sneakpeak från dagens photoshoot senare i inlägget och sedan får ni nog alla bilder i morgon. Trots hästarna ville äta istället för att bli fotade blev det iallafall en del bra bilder vilket blir tumme upp! Är dock lite missnöjd över att Durasells fläta började buktas ut vilket syns på headern, men men.. 


Nu när jag har fått nyckel till sadelkammaren så kommer det bli nyare bilder på ponnysarna oftare. Hade nog annars inte kunnat göra det då jag inte kan lämna min kamera helt sådär, vill ju inte att folk ska sno den. Men nya bilder blir det allt, hoppas på nya videoklipp sen också! 


Här har vi en sneakpeak från idag:

Av Cupper Ponie - 29 oktober 2014 19:00

Eftersom att sadelkammaren var låst kunde jag inte ta tränset när jag skulle rida Durasell idag så jag tog 2 grimskaft på grimman istället och red iväg. Första gången vi har gjort detta men det gick såå himla bra. Både skritt och trav samt klättrade lite smått i skogen. Svettig blev han men han verkade så nöjd. Kommer nog kombinera med träns och grimma under våra ridturer nu. Tänkte från början rida till kyrkan men bestämde att eftersom vi inte hade tränset på och jag inte vet hur han skulle reagera i trafiken på detta sett skippade vi det. Dock testade han mig i början. När vi skulle skritta iväg vägrade han gå, sparkade bakut osv men han gav sig efter en kort stund. Filmade lite granna när vi var ute o red:

 

Apasche rann av svett när jag skulle hämta honom då han sprang som en tok när jag o Durasell var borta. Men satte på han benreflexer och sedan gick vi iväg mot skogen. Skuttade runt där en stund och sprang lite på grusvägen. Inget krävade alls. I morgon blir det mer krävande dock men det skulle han nog gilla. 


Båda hästarna fick sin medicin efter de hade fått jobba samt slicka på slickgodiset en stund. Måste skaffa en ny slickgodisburk snart så mycket som de älskar det där haha.

Av Cupper Ponie - 29 oktober 2014 13:28

Kollat på film x2, ätit kex och hållt på med kissekatt. Det har jag gjort hittills. Om ca 30 min slutar mamma så om knappt 1 h är jag iväg till hästarna. Tidigare idag började det spöregna, då menar jag verkligen spöregna. Dock bara en kort stund vilket var skönt för jag hade ju hoppats på sol. Nu är det iallafall sol, eller ja, halvklart. Borde börja fixa lunch till mig själv innan mamma kommer hem men orkar inte, känner mig så lat idag. Får hitta på något snabbt iallafall, typ nudlar. Hur som helst så är det ganska skönt att inte ha gjort något idag, får ju passa på när det är lov ;) 


Ikväll ska mamma beställa en ny jacka till mig. Den jag har just nu är bara tillfällig, gammal samt en vårjacka heh. Samt ska lite nya byxor och tröjor köpas, behövs verkligen. Längre fram ska nya träningskläder köpas men det blir lite längre fram. 


Får börja med min mat nu innan jag glömmer bort det!

 

Bildbrist på skoldatorn..

Av Cupper Ponie - 29 oktober 2014 07:11

Den här morgonen sög, hoppas den är bättre resten av dagen bara. 
- Tänkte ta en sovmorgon men det sket sig, vaknade runt kvart i 7
- Min mens har kommit..
- Och eftersom att min mens har kommit blir det ingen träning idag då det blir så tuungt när jag springer och har mens första dagen. 
- Fryser som bara den

- Har glömt bort en del inlägg som skulle skrivas idag
- Och eftersom att tha mens is here kan jag inte springa vilket gör att sinnet får fantasi- alltså kommer jag bara fram med inlägg när jag springer, well..this will be fun..

- Skulle kunna tro att jag har hål i läppen när jag dricker för det mesta bara rinner ur

Har lite positivt med detta ändå men som sakt, lite. Ska iallafall göra det bästa av denna dagen. Rida Durasell, tror till Kyrkan eller så, och Apasche ska få klättra i skogen. Men innan blir det photoshoot whop whop. Batteriet på kameran är laddat och enligt vädret ska det vara sol idag. Dock så är det fortfarande grått ute som alltid på morgonen. Ska försöka hitta på nå skojiga inlägg nu under dagen!

Vad ska ni göra idag?

   

Åååå saknar dessa pluttar så mycket <3

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 18:11

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards