cupperponie

Alla inlägg under oktober 2014

Av Cupper Ponie - 17 oktober 2014 14:58

Bara jag som har svårt att fatta att det är fredag? Har inte fått in det i huvet än. Provet gick iallafall skitbra, bra känsla när jag var klar och hoppas nu få bra betyg på det. Ska sen under nästa vecka få hkk uppgifter för att jag ska få bättre betyg. Kommer jobba med de uppgifterna under lovet då fredag nästa vecka åker jag till SKÅÅÅNNEE WHOHO! Taggad som fan! Ska kämpa igenom sista veckan innan lovet och se till att klara allt. I helgen ska jag och pappa till västerås och hämta kameran, yeey! Kanske filmar hela skåne resan ;) 


Nu väntar jag på att mamma är redo att köra mig till stallet. Solen strålar så jag tänkte ta och tömköra Durasell till kyrkan. Apasche blir det nog lite längra promenad med än vanligt så får han också ha lite skoj. Medicinen ska de få också. Hoppas på att de är minst lika duktiga som igår. Mina pluttar e för bra :') 


Ett inlägg om höstlovet kommer även senare ikväll så ni hänger med på noterna!

 

Av Cupper Ponie - 17 oktober 2014 10:23

Sprang 3km o sedan armhävningar o andra övningar på idrott, jävla nöjd!

Av Cupper Ponie - 17 oktober 2014 08:07

Hej hej! Sitter just nu i skolan och väntar på att svenska lektionen ska börja. Är helt själv just nu så det känns lite tomt med alla kommer ju när som helst. Har sedan idrott, so, engelska och slutar med hemkunskap. Har engelska läxa och hemkunskaps prov..Men känner mig säker på båda. Här en god nyhet! I helgen så ska vi hämta kameran :3 Lääängtar! 

Kort inlägg, i know

 

Av Cupper Ponie - 16 oktober 2014 20:13

Kan börja med att säga att denna dag har varit sååå grym, nästan så att jag inte vill att den ska ta slut! Först skolan. Gick hur bra som helst där som de flesta dagarna. Åkte till stallet efter skolan och tog och fixade med ponnysarna. Tog en promenix med båda och sedan lät de äta gräs en stund, sedan blev det gos o kli. När deras ägare kom så provade vi med deras astma medicin. Durasell tog den ganska direkt, han fick i sig en hel dos. Apasche bökade lite först och sedan fick vi han lugn och då fick han också en hel dos. När han tog medicinen så hängde han verkligen på en. Han höll på och somna till och med, lille bebis :') Efter stallet blev det mot skolan. Utvecklingsamtalet gick så himla bra. Massa positivt fick jag och ja, allt går uppåt helt enkelt. Har en lärare jag måste prata med i morgon bara för att ordna en liten grej men det är ingenting super dåligt precis, vill bara veta hur jag ska göra för att få bättre betyg helt enkelt. Mamma vart så glad över utvecklingsamtalet så hon sa att vi tar och köper choklad. Hur ofta hör man det? Tror det är första gången faktist. 


Övade sedan lite på hkk provet som jag har i morgon. Frågorna vi skulle kunna var ju hur lätta som helst, kan allt. Så jävla härligt! Ska ta en snabbdusch strax och sedan kolla igenom lite skolgrejs innan jag släcker lampan och sover ut efter en grym dag. 


Men har det hänt något negativt idag? Hittade ett blåmärke på min arm och ett sår vid handleden som nu är ett ärr. Negativaste jag kan komma på då jag inte vet var de kommer ifrån...

   

Av Cupper Ponie - 16 oktober 2014 18:22

Ren lycka när båda ponnysarna tog äntligen sin medicin<3 inlägg kommer senare!

Av Cupper Ponie - 16 oktober 2014 07:23

Tycker denna vecka har gått fort som alla veckor, kanske lite segare än vanligt fort har det gått. Nu är det iallafall torsdag. Slutar klockan 3 vilket är otroligt skönt nu efter ha slutat 4 två dagar på raken. Fast igår slutade jag halv 6 då vi var klara med försäljningen halv 6. Åker nästan direkt till ponnysarna. Fixar iordning Durasell för att få jobba en liten stund och sedan blir det bara mys. Ska se till att vara klar mellan 5 och 6 då det är utvecklingsamtal idag och jag vill hinna hem o duscha och bara ta det lugnt innan. Kommer ha lite plugg att göra innan och efter utvecklingsamtalet också så jag har ingen aning om när jag hinner blogga. Gick ju in på datorn så sent också så jag hinner inte med nå tidsinställda..Men jag löser det! 

 

Måste skaffa ny bilder snart..Hoppas kameran kommer snart!

Av Cupper Ponie - 15 oktober 2014 17:58

Om hästarna

..Att Apasche är döpt efter en indianhäst? 


..Att Durasell är döpt efter Durasell kaninen? Han blev just döpt till det för att han va så sprallig och skuttig som liten

 

..Att Apasche och Durasell är halvbröder?


..Att båda har varit utställningshästar?

 

..Att Apasche har en skada på ena framhoven som aldrig kan läka?

 

Om mig:

..Att när jag har mens får jag riktiga pms utbrott? 


..Att jag har fått min mamma att nästan gråta pgr av mina pms utbrott?


..Att jag har svårt att kolla på filmer som INTE är skräck? Blir så utråkad när det inte är skräck


..Att jag hatar godis? Kan äta choklad o chips/popcorn men just lösgodis mår jag bara illa av

..Att innan jag började träna älskade jag lösgodis? Träningen har gjort sitt helt enket!


..Att jag såg när min lossas morfar dog? Var 9-10 år och såg han dö, och nej, jag blev inte rädd

 

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards