cupperponie

Alla inlägg under oktober 2014

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 18:04

 

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 17:35

I morgon ska jag efter några dagar äntligen till ponnysarna :3 Eftersom att det är bra väder, soligt rättare sakt, så ska kameran följa med så blir det fotoshoot under dagen också. Men först så ska jag springa ut en stund på morgonen och inte förns mamma slutar åker jag till hästarna. Men det gör inget. Tänkte rida Durasell och klättra med Apasche. Tror dock jag tar o fotar först för annars hinner det nog mörkna tyvärr. Men det fixar vi ;) Hoppas vädret inte ändrar sig inatt bara.. Om turen finns kanske en ny header fixas när jag har de nya bilderna. Höstig header hade verkligen behövts just nu. 


Hur som helst så kommer inte bloggen stå tom, har lite i huvudet som ska fixas i morgon samt veckans träningsinspo får komma upp i morgon istället. Då den egentligen ska upp på måndagar men datorn blev ju glömd ofc.. Räkna med en hel del uppdatering i morgon guys!

 

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 17:27

Påvägen hem från skåne stannade vi på intersport tror jag det var. Behövde en ny gymväska/idrottsväska då den jag annars använder är för liten hehe. Tror den kostade typ 200 kr och hittills är den helt okej. Gillar dock inte rosa så mycket men vill hellre ha roliga färger istället för svart då det bara va de två färgerna att välja på. Texten är i blå iallafall så det gjorde inte så mycket att den var i rosa då ;) Ni ska bara veta vilken abstinens av nya träningskläder jag fick när vi var där inne. Ååå, någon som kan sponsra pengar till träningskläder? Haha. Här är iallafall väskan jag köpte:

 

DÅLIGT LJUS OSV SÅ DÅLIG BILD IK THAT!


Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 17:25

 
        

Klickbara bilder

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 17:19

Då ska vi se här, Light är nu 2,5 år gammal nu, haft sadel och träns på sig o i vår rids hon in. Sen kommer hon gå 3- årstestet, tror hon kommer få fina poäng så fina gångarter osv hon har. Hon är runt 163-164 cm och någon cm till kommer hon växa, alltså blir hon i lagom storlek för mig som kommer stanna på ca 163 cm. En sak jag bara inte kan sluta älska med Light är hennes svans, så himla cool. Svart längst upp och sedan har hon som en ombre där nere i brun, så fiin. 

Men hela hon är fin, lite kaxig då o då men är man sto så är man ;)

   

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 17:17

         

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 16:48

Lördag, vi åkte ruunt kl 9 och allt som skulle med va med, förutom..datorerna.. Kom på det när vi va vid gränna- smart. Under resan lyssnade vi mest på musik på radion, förutom när de bara pratade o när det va reklam, då stängde vi av istället. När vi åt lunch stannade vi på Max för andra gången i mitt liv. Lite pommes å provade en lyxchake med jordgubb. SÅ GOD! Vi var framme på gården runt 4 och då började jag med att fota haha. Fotade på min bebis mest men även mormors häst Monica. Grannens svarta häst hade fått en hage väldigt nära gården så jag fotade den också lite granna. Ville fota grannens två shettisar också men deras hage stog inte på rätt ställe. Vid middag åt jag pannkakor- yummi! Tog sedan in hästarna och när jag gick in nördade jag framför tv:n då jag kollade på kanalen Horse1. Har inte den kanalen hemme då vi inte har boxer, blö. Lite senare under kvällen kvällsfodrade jag och ganska snabbt efter sov jag.


Söndag, vaknade tidigt, like always. Tog ut hästarna och gav de hö i hagen. Solen strålade ju också vilket var toppen. Tog fram kameran efter ha ätit frukost. Fotade hästarna och mormor's hund Bianca. Skitnöjd över bilderna på hunden, bilderna kommer i ett annat inlägg dock. Handlade mat o annat sådant med mamma också. Jobbade lite grejer som skulle fixas på gården. Kommer inte ihåg så mycket om vad som hände under den dagen tyvärr. Minns att jag tog en springrunda vilket gick skitbra, va ute och cyklade med hunden också. 


Måndag, tidig morgon igen. Ut med hästarna, ge hö ute och sedan frukost. Mockade åt mormor också. Fotade o cyklade med hunden då med. Nördade vid tv:n, både på Horse1 och andra kanaler. Hittade massa roligt att kolla på haha. Jag och mamma fixade en del som skulle göras också. När mormor var o jobbade kastade mamma en tygboll på mig från ett flingpaket...Blev krig där ett tag haha. På kvällen tog jag in hästarna o kvällsfodrade osv. 


Tisdag, rättare sakt idag, åkte hem runt 8:a och innan det hade jag ätit frukost och gett hästarna mat ute då mormor hade tagit ut de redan. Under resan hem pratade jag o mamma mest om allt möjligt grejs. Från dryga saker i skolan till graviditet..Fråga inte tack! Vinkade en gång till någon förare med mina fötter- vet inte hur man ska förklara hur men det var kul iallafall. Var iallafall skönt att komma hem så man kan få ligga i en riktig säng som man inte får ont i rygg och nacke av heh.. Hemma vid 3 tiden, gosade lite me hamstern och sedan sprang ut. Gick väldigt bra. Och nu sitter jag här framför datorn.


Det var min skåne resa, dock inte så mycket detalj but still! 

Av Cupper Ponie - 28 oktober 2014 16:31

Well, har ni saknat mig? Nu är jag tillbaks iallafall. Har en del inlägg som ska skrivas idag som ni kanske skulle gilla. 


Kom hem vid 3 och snabbt efter vi fick in alla grejer i lägenheten satte jag på mig löparkläderna och tog en lätt runda. Nu är min mamma ute och springer, sen när hon kommer hem ska vi kanske åka till badhuset o simma några varv. Haha, jobbigt? Nee, skitkul faktist. Men vad som har hänt under resan osv får ni reda på i ett annat inlägg. Har nya bilder som väntar på att bli publicerade på bloggen också, är jävligt nöjd över bilderna jah har tagit under dessa dagar! 


Ska fixa en snabb fruktsallad och sedan skrivs inlägg, stay tuned!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards