cupperponie

Alla inlägg den 6 maj 2015

Av Cupper Ponie - 6 maj 2015 20:18

Tänkte inte gö nå mer än en promenad men fick en lite kick på att köra yoga. Denna gång gick yogan bättre än sist. För er som inte har hängt med som hände senaste gången jag körde yoga så sträckte jag min bakom axeln upp till nacken. Skönt var det iallafall. Hoppas på att kunna sova gott nu så jag orkar med de två sista skoldagarna för denna vecka. Tagga helg snart! Körde denna yoga video idag:

Av Cupper Ponie - 6 maj 2015 18:32

Gaash, den här låten, wow säger jag bara. Spelat den om och om igen hela dagen.

 

Har en liten vlogg jag funderar på att redigera o lägga upp på bloggen, handlar om lite vad jag tycker och tänker om skolan. Låter det intressant? Kanske kommer upp på bloggen inom snar framtid. Då jag har svårt att skriva ner mina tankar i text skulle det ju passa perfekt att prata ut så ni förstår istället. 


Tömkört i vårvärmen har jag också gjort idag. Tänkte busa i hagen men det har regnat en del de senaste dagarna så det var bara halkigt och lerigt. Istället tog jag på Durasell tömkörningsutrustningen och träns på Apasche. Satte Apasche bredvid Durasell och sedan drog vi ut en stund i skogen. Blev lite bytta roller denna gång. Vanligtvis är det Durasell som får gå bredvid Apasche men provade att byta idag. Gick otroligt mycket bättre än vad det gör när det är tvärt om. Superkul hade vi iallafall. Apasche var modig att gå i vattenpölarna som låg i skogen. Durasell var lite osäker men det var helt okej ändå. Märks dock att Durasell inte har tömkörts på några dagar för han har tappat balansen, högerställningen etc. Men nu ska han tömköras några dagar på raken så jag får tillbaka den tidigare Durasell. Hästarna var nöjda när de fick komma ut i hagen. Rullade om och om igen.


Tog sedan en promenad till Netto för att handla lite med morsan. Fick med mig en påse med liite naturgodis. Räckte bra för mig. Nu ska jag hitta på någonting att äta till middag. Tycker det räcker bra med promenad idag så kör jag ordentlig träning i morgon igen. Slutar 3 i morgon så mer tid till bloggen kommer jag ha sen under kvällen. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards