cupperponie

Alla inlägg den 15 maj 2015

Av Cupper Ponie - 15 maj 2015 18:23

Apasche såg inte minsta lilla bra ut om höger bakben idag. Det började med att han busade runt i hagen. Helt plötsligt hoppade han på tre ben, men bara några steg. Sen sprang han på alla fyra igen. Men han såg fortfarande inte helt 100 om höger bakben. Har klämt och känt på alla fyra men han är varken varm eller har ont. Kan det ha varit tillfälligt tro? Att han kanske trampade snett men inte har nå ont längre? Har själv trampat snett och då har det bara gjort ont för tillfället. Men jag är inte 100 om det är samma för hästar. Ägaren var inte hemma och jag är inte helt 100 på om han är halst så jag har inte sakt något. Men jag ska kolla i morgon och om han fortfarande ser lika illa ut tar jag så klart kontakt med ägaren. Hoppas på att det inte är nå allvarligt. Kanske bara en liten stukning eller så. Han kommer få vila i morgon förutom när jag ska kolla om han fortfarande ser illa ut. Dock markerar han mest i galoppen men knappt det. Han vill verkligen inte markera att han har ont, troligen för att han vet att han inte kommer få jobba. Och Apasche älskar att jobba. Hm... Resten av veckan + måndag(ev längre) får Apasche gå korta promenader, vila och bara mysa. Han kommer ha lite hatkärlek till det om man säger så.


Självklart ska jag prata med ägaren i morgon så får vi se vad vi gör sen. Om han bara ska få vila eller om vi får dra in veterinären. Det får vi se. För någon helg sedan ramlade ju Apasche när han busade runt i hagen. Kan ha varit så att han har fått lite ont av det. Dock ramlade han på vänster sida men jag var för långt bort för att se hur han landade. Jag håller er uppdaterade om hur det går för Apasche! 

 

Okej, han ser så ful ut på bilden men han har sin lilla charm <3 

Av Cupper Ponie - 15 maj 2015 08:22

     

I måndags innan ridskolan passade jag på att ta lite bilder på Kryddan. Fick bl.a de ovan. Hoppas på att kunna ta fler bilder snart men hon är inte ute så mycket då hon är lat.

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards