cupperponie

Alla inlägg den 10 maj 2015

Av Cupper Ponie - 10 maj 2015 18:52

Trots regn, mest dugg dock, så drog jag till stallet. Tömkörde Durasell och Apasche hängde med bredvid. De var väldigt pigga och Apasche var väldigt bråkig idag. Ville gärna bråka med Durasell men ibland fick jag ryta lite åt honom så gav han sig, för stunden iallafall. Tog en tur mot Arboga men strax efter bron vände vi hem igen. De fick trava en del i olika tempon vilket uppskattades. Ibland fick de nästan trava på stället och ibland fick de flyga iväg i trav. Dock ville gärna Durasell galoppera ibland. Mötte på en del bilar, lite förvånad över antalet bilar vi mötte på haha. Men hästarna skötte sig ganska bra ändå. På hemvägen lät jag Durasell galoppera i lugnt tempo men bara en lite kortis. Apasche hängde med i trav. Svettiga och frustade gjorde dom båda. Så fick de sedan skritta av sig en stund. Durasell längde halsen väldigt väl och båda var belåtna över dagen. 


I morgon blir det vila som vanligt och sedan kör vi igång igen på tisdag!

 

Av Cupper Ponie - 10 maj 2015 18:46

     

3 bh:ar & 3 trosor köpter i själva gallerian. Har nu bytt storlek på bh. Från 80B till 75 B. Känns helt ok, så blir det ju när man tränar. Kroppen förändras. Btw så på den vita och orangea bh:n kan man ta bort axelbanden o sätta korsrygg på om man skulle vilja det. 

 

Är för lat för att bädda min säng. På Hööks köptes slicksten och en kylväska. Meningen var att bara köpa slickstenen men vi hittade då denna lilla kylväskan. Den kommer jag ha med mig till skolan för nu kommer jag till 100% ta med egen mat till skolan. I kylväskan kan jag då ha det som behöver kyla. Perfekt storlek på väskan också. Slickstenen fick hästarna inviga idag också. Som vanligt älskar dom den. 

Av Cupper Ponie - 10 maj 2015 11:30

   

Trött Apasche aka kamel och en nyfiken Durasell aka åsna. Inte lätt att ta gruppfota på dessa kryp. Antingen vill den ena äta gräs eller så vill den andra se förjävla tråkig ut. Har provat en hästapp som gör gnägg ljud men ingen av dom reagerar. Vad ska man göra? Klistra öronen framot och fötterna i marken? 

Av Cupper Ponie - 10 maj 2015 08:00

Är nu vääldigt sur för internet jävlades med mig så jag blev tvungen att skriva om detta inlägg. Från och med nu måste jag kopiera texten jag skriver innan jag publicerar. Hatar min dator, hatar mitt internet!

 

Idag är det typiskt söndagsväder, grått och trist. Snart kommer nog regnet också om det inte redan regnar så klart. Idag blir det en tur till Örebro för att köpa nya underkläder. Sen får vi se om jag hittar nå mer som skulle behövas. Om vi hinner drar vi till Hööks för att köpa slicksten om jag hittar den jag vill ha så klart. Eller ska man säga den ponnysarna vill ha kanske ;)? Då den slickstenen jag redan har är 99% slut och hästarna vill ha en ny. Dom älskar den verkligen så därför blir det en till. Efter Örebro blir det en tur till stallet. Tänkte försöka trotsa regnet men det beror på hur mycket det regnar. Hatar regn när det regnar så ofta. Hästarna hade inte mått dåligt av att vila heller då deras astma blir lättare när det regnar. Så det är nog ganska skönt för dom att vara ute och bara vara. 


Träning blir det sen också. Tänkte göra en blandning mellan HIIT och Cardio, samt en del fokus på mage. Det är perfekt väder för att kunna lägga en massa tid och fokus på träningen. Så istället för att vara ute och göra massa annat är jag inne och tränar utan dåligt samvete av att vara inne för mycket. Så tänker jag ;)


Haul på det som köpts idag kommer sen. Har en del inlägg som ska skrivas ikväll så då kommer även en haul ligga tidsinställd. Men jag fixar bara inlägg till måndag- onsdag då jag är ledig resten av dagarna och då hinner jag blogga lite när som helst. Har en till haul som ska komma upp typ närsom helst. Tänkte lägga upp den tidigare men två grejer har inte kommit än. Så då känner jag att haulen får komma upp när jag har allt hemma. Hoppas på att grejerna kommer under veckan. 


Fick ni veta om hur min dag kommer se ut. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards