cupperponie

Alla inlägg den 24 maj 2015

Av Cupper Ponie - 24 maj 2015 16:13

Superhärlig dag i stallet som jag längtar till att få berätta om... Men så när jag hoppade in i bilen på väg hem blev allt bara upp och ner. Vill gråta, vill skrika men ingenting går. Är sjukt hungrig och törstig men jag vägrar gå ut ur mitt rum. Är så jävla besviken. Men ingen bryr sig för ingen bryr sig om min åsikt här hemma när det går emot någon annan. Någon dag kommer jag berätta vad det handlar om, men inte just idag. Kommer nog vara inlåst i mitt rum hela dagen om det kommer vara som det är just nu resten av dagen. 


När jag är på bättre humör så loggar jag in här och berättar om min underbara dag i stallet. Men just nu vill jag bara begravas ett tag. Vi hörs!

 

Av Cupper Ponie - 24 maj 2015 08:56

God morgon! Tog sovmorgon idag, det behövdes verkligen. Ligger fortfarande i min säng med Kryddis bredvid. Men ska gå upp om en stund. Tänkte köra cardio nu på morgonen men jag behövde ta sovmorgon. Igårkväll skulle jag även ha tränat armar men jag fick typ solsting under dagen så jag orkade inte något sådant. Istället ska jag köra armar, rumpa och ben ikväll. Sen blir det vila i morgon. Tog en löprunda igår iallafall så rörde på mig gjorde jag allt. 


Hästarna följer med på långpromenad idag. Finns en skog längre bort från kyrkan, skog och berg vid sidan av grusvägen där. Har hittat en stig där, ska kolla om den finns kvar för i såfall tar vi en tur och klättrar upp där. Kameran hänger också med hade jag tänkt. Inte säker på om den hänger med på promenaden men till stallet hänger den med iallafall. 


Igårkväll tog jag lite bilder på Kryddan när hon ändå var ute. Blev halvbra bilder, hon var ganska tråkig och satt mest och käkade gräs. Men vissa bilder ska jag försöka redigera lite för att få fram det bra. Är inte så mycket för att redigera bilder. Jag orkar inte alltid redigera och jag tycker mer om en bra bild utan redigering. Hur ska jag ens förklara det här? Aja, gillar iallafall mer oredigerade bilder men det hänger även på bilden och fotografen att bilden är snygg utan redigering. Nog om det. Tog nå enstaka bilder på Bella igår också. Men hon ville hellre äta gräs än att titta mot kameran så det blev väldigt halvdanna bilder.


Nu blir det dags för mig att dra mig ur sängen innan stallet. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards