cupperponie

Alla inlägg den 28 maj 2015

Av Cupper Ponie - 28 maj 2015 16:20

Den här videon, wow. Jag själv är inte vegan men jag är vegetarian. Och att bara vara vegetarian tycker jag är toppen. Äter sällan ägg, mjölkprodukter etc men jag kan inte riktigt kalla mig vegan. Jag har varit vegetarian över 1 år, har inte riktigt hållit koll. Och jag kommer fortsätta vara vegetarian. Äter någon här kött, fisk eller kyckling? Titta på videon och tänkt om.

Av Cupper Ponie - 28 maj 2015 10:34

Jag är ofärskämd enligt mitt mattelärare. Tycker mer att han är oförskämd. Humör drogs ner lite efter matten, blir så sur. Har tre lektioner kvar för dagen, språk, engelska och so. Drar hem efter engelskan då jag har håltimme medans resten av klassen har lektion. Hoppas på att lektionerna blir inställda dock hehe. 


Kanske drar hem innan jag slutar, trött som satan och mår bara skit. Vädret är inte så trevligt det heller så stallet kanske får vänta. Kanske kör träning direkt när jag har kommit hem så får vi se hur vädret är efteråt. 


Skolan drar mot sitt slut och det är bara fredag och måndag kvar med riktiga lektioner. Hur skönt? Har roliga planer för sommaren. Har bl.a fått sommarjobb. Den ni! Ska få jobba i stallet då det är massa sysslor där som behöver göras. Så det blir mitt sommarjobb. Vad jag får för betalt vet jag dock inte men vi skulle snacka om detta sen. Vill helst dock inte klippa gräset för sist jag gjorde det pajjade gräsklipparen. I'm the best. Fuck the rest.


Snart kommer sommarvädret har jag hört och jag längtar. Nästa vecka är det tema vecka. Ska vara med på Boothcampen. Vet inte var vi ska vara eller någonting så det blir ju spännande det här. Nej, nu ska jag snart äta lunch. Vi hörs!

 

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards