cupperponie

Alla inlägg den 23 maj 2015

Av Cupper Ponie - 23 maj 2015 14:45

Åkte vid 10 tiden till stallet för att ta en löprunda. Regnade av och till påvägen dit samt när jag fixade hästarna. Men jag drog ut på tiden så vi kunde slippa regnet under rundan. La dit en ny låt tidigare idag också så då vart det ännu roligare att springa. Hur som helst så blev det mycket blandning mellan pw och joggning. Det blåser nästan storm så det var inte superlätt att springa, det blev trögt. Apasche var lite trög i början men det var för att han behövde kissa. Så vi fick stanna mitt i vägen för att han skulle göra sina behöv. Men sen blev han glada lilla Apasche igen. Han sprang gärna framför, typ som en hund. Durasell höll sig bredvid mig. I uppförsbackarna ville de gärna öka takten. De älskar verkligen uppförsbackar, de ger allt de har i backarna. Super kul men lite jobbigt för mig ibland ;) Två nöjda ponnysar hade jag efteråt iallafall. Medans jag väntade på morsan höll ponnysarna på att rulla runt, äta gräs och gjorde sina behov, gissa vad jag gjorde. Drack massa vatten, stretchade och dansade. Typiskt mig. Hästarna däremot blev nästan trötta på mig.


Kan även checka en till grej. Skor till avslutningen är köpta så nu har jag en hel outfit som väntar i gaderoben. Kläderna kommer ni nog få se längre fram. Nu ska jag chilla en liten stund till och sedan drar jag iväg till farsan för att ta hand om katten och kaninen. Sen efter det blir det att träna armar, ev avslutar med yoga. Har hamnat i en sådan period som jag bara älskar stretchning och yoga. I morgon följer hästarna med ut på en långpromenad, tänkte klättra lite i skogen, samt trickträning. Vi hörs!

   

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards