cupperponie

Alla inlägg den 8 maj 2015

Av Cupper Ponie - 8 maj 2015 19:32

That rubrik är sant. Så upplev jag under dagens träningspass. Från beigea (med liten nyans av brunt) trosor till bruna och blöta, samt från neonrosa sportbh till annan nyans av rosa. Kläderna ovanpå ska vi inte heller tala om haha. Kämpade iallafall och det var så himla skönt trots det var jobbigt. Tänkte köra tyngre rump-pass i slutet men jag kände att nae, så som jag har jobbat nu så blir det bättre att göra det i morgon då det ändå blir styrketräning i morgon, kan jag köra med vikter hela passet. Det jag gjorde idag var då mage och rumpa i intervallformat. Avslutade sedan med cardio. Tog sedan en dusch och käkade massa äppelbitar. Nu blir det en liten middag, och med liten menar jag liten haha. Som sakt frukost ska vara stor, lunch mellanstor, middagen ska inte vara så stor. 


Mys med kissen också som älskar att slicka på mina tår, smakar dom gott tro? Vi hörs!

     

Av Cupper Ponie - 8 maj 2015 15:11

Det blåser storm ute, några träd vid skolan har rasat men jag är fortfarande på bra humör. Varför? Jo för att det är fredag! Dåligt humör passar inte in på fredagar. Är dock väldigt trött efter denna vecka, märks att lovet närmar sig. Denna helg kommer iallafall bli lugn men ändå inte. Ingenting med skolan är planerat in under helgen, det tar jag istället nästa vecka. Mycket av min tid kommer gå till stallet. Hästarna ska få jobba en del och jag tänkte storstäda hagen. Ska ev till Köping/Örebro för att köpa nya bh:ar. Då mina bröst har ändrat form och storlek sen jag började träna så passar inte mina bh:ar så bra längre. Även en del träning kommer göras under helgen. Minst två pass om dagen. Ett intensivt pass och ett lugnt pass(promenad, löprunda etc). Kommer iallafall bli kul och jag kommer få göra det jag älskar, stallet och träning. Måste även kolla runt efter skolavslutningsklänning + skor. Har inte kikad minsta lilla och nu börjar det bli dags.


Bloggen blev väldigt stilla denna vecka vilket inte alls var tänkt men ibland händer saker så tyvärr fick det bli så. Men i helgen ska det fixas lite inlägg och förhoppningsvis är jag snart på banan igen. Lovet närmar sig och då kommer bloggen uppdateras som bara den. Det händer liksom med på lov än vad det gör annars. 


Nu ska jag iväg till stallet i stormen sen träna. Vi hörs!

 

I morgon ska nya bilder tas på hästarna, naturen, ja allt möjligt!

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards