cupperponie

Alla inlägg under mars 2015

Av Cupper Ponie - 6 mars 2015 14:13

Nya som gamla, gud vilken sommarkänsla jag får av att se vissa bilder. Längtar till sommaren 2015 <3

               

Bjuder även på denna lilla film, vet inte om jag har visat den förr men isåfall får ni repris.


Av Cupper Ponie - 6 mars 2015 11:26

Fick åka hem tidigare än väntat. Under idrotten lyckades jag stuka foten rejält samt landa på mina fingrar så de knäcktes till. Gjorde skitont, trodde fingrarna skulle gå av. Efter ha stukat foten kunde jag inte gå, så jag fick hoppa på ett ben ett tag. Men farsan hämtade mig sen och lindade in foten. Så nu får jag ta det lugnt resten av dagen. Hoppas på att kunna komma till stallet i morgon. Jahap..Denna dag sög ju. Slog huvudet i biltaket också men det var inte så farligt. Resten av denna dag ska jag spendera framför tv och dator. Kollar på film just nu och sedan ikväll ska jag försöka komma iväg till coop för att köpa lite fredags godis. Fan vad jobbigt, för nu kan inte jag träna heller. Men gaah livet är bara för jobbigt idag. Hoppas helt klart på att vara bra i foten i morgon annars blir jag rena psykopaten.


Kanske kommer med lite inlägg när jag ändå har tid att skriva ändå så. Ni får hare bra så länge!

 

Av Cupper Ponie - 5 mars 2015 20:23

..får man beställa nya byxer. Beställde lite nya byxer nyligen just för att mina byxer är för små för min rumpa. Även de nyare byxerna är det, och de har stretching i.. Men aja, jag vill att rumpan ska växa ändå så. Positivt trots allt! Dock blir det inte så bra för plånboken i slutändan. Passade även på att ta med två tröjor bara för att. En av de var bara för roliga :') Här har ni mitt lilla köp, tänkt tröjan med ögonfransar. Haha, kommer till skolan och bah, mina tuttar sover så stör inte.

 


Nu ska kläd köp få väntas tills det blir lite varmare för då ska sommarkläder i alla möjliga härliga färger köpas. Men först ska träningskläder köpas ;) Mamma får sitt presentkort från jobbet snart så då kan vi handla för runt 1000 kr på intersport :D 

Av Cupper Ponie - 5 mars 2015 15:20

Morgonen sög väll lite granna. Ont i magen så jag nästan ville stanna hemma. Men jag hade ju som sakt två prov idag så jag hade inte tid att missa de. Enkla och lugna lektioner. God mat också. Men innan det var lunch såg jag att min mens hade kommit när jag var på toa. Blev sjukt förvånad för att den är super tidig. Den ska inte komma förens 1 eller 2 veckor. Visste ju inte heller om jag hade nå trosskydd eller så heller. Hittade sådant tur bindor i väskan. Där hade jag sjukt mycket tur ska ni veta! Hade ju matteprov i morse. Gick helt åt helvete men jag fick veta att jag är godkänd på mina prov. Men gud känner jag, tror dock att det är tack vare den första delen vi gjorde innan lovet. För på den delen kunde jag typ allt. Fysikprovet gick oväntat bra. Chansade på det mesta men vissa frågor kände jag mig ändå säker på. Kom med lite larviga svar också bara för att ;) När jag gick ut från klassrummet hade jag faktist en bra känsla. Sista lektionen var bara för härlig. Vi skrattade sjukt mycket i början sedan lyssnade jag på musik som får mig så lycklig. Det vi har börjat med i So:n är intressant faktist. Frihet, vi ska skriva en essä(stavas det så?) om frihet. I 7:an hade vi samma sak fast om ondska. Fick nästan A på den. Det är kul att få skriva av sig lite, diskutera osv. Cyklade sedan hem med grymma vårkänslor. Solen skiner och värmer, våren är verkligen här! 


Nu väntar jag på att mamma kommer hem, hon fick jobba övertid idag men hon är påväg hem. Åker till stallet direkt. Likadan tur som igår i skogen. Får vi se om hästarna ska gasa runt i hagen igen innan eller om de kan va snälla och hänga med ut direkt. Trots mensen så tar jag och gör 100 squat challengen ikväll. Då den är lugn hittills så får jag passa på. Har ni haft en bra dag hittills?

     

Sommarkänslor <3

Av Cupper Ponie - 5 mars 2015 10:00

     

Ser ni Kryddan? Varje gång jag är ute och fotar nära lägenheten sitter Kryddan och kikar på vad jag håller på med. I sommar kommer hon troligen följa med ut också, dock är otroligt feg så långt kommer hon inte gå. Ibland undrar jag vad den där katten har i tankarna..


Av Cupper Ponie - 5 mars 2015 07:08

Det är torsdag och snart är det helg. Har 6 lektioner som ska göras idag som även innehåller 2 prov. Fysik och matte. Suger på båda grejerna men jag får göra mitt bästa. Kommer säkert komma med några dumma svar. Tur man inte kunde sänka sig i Fysiken pgr av att våran lärare har varit sjukskriven ett tag. Han har inte varit i skolan denna termin.. Dock kan jag ändå inte sänka mig för jag har F i fysik. HAHA lycka till och få ett F-. Fysik har jag aldrig förstått och kommer aldrig förstå det heller. Matteprovet är fortsättningen från förra provet så det kommer jag inte heller fatta. Stallet direkt efter skolan. Tänkte fortsätta kolla igenom skogen vi var i igår. Om så klart ljuset håller sig uppe. 


Provade ett nytt bröd i morse. Nå surdegs grejs. Gud vad gott det var! Surdeg är som sakt mycket bättre att äta än bröd med ren vit mjöl. Blir inte sista gången jag köper det brödet iallafall. Hamster fick också provsmaka. Hon tyckte det var mumsigt. 


Efter stallet tänke jag köra 100 squats challenge. Har gjort 1000 squats men denna gång kommer jag göra andra sorts squats. Vi får väll se hur det resultatet blir. Måste även göra tidsinställda men mina ideer är helt borta. Kan kolla runt lite på vad jag har för material jag kan använda till inlägg!


Vi hörs i kväll!

 

Av Cupper Ponie - 4 mars 2015 19:29

Hej på er! Avslutade skoldagen med ett matteprov. Geometri, och jag fattade 0. Svarade till och med på en av frågorna ''googla'' bara för att jag inte kunde något. Är duktig på att komma på dumma svar när jag inte kan frågan hehe. Tror jag svarade ett riktigt svar på 1 av 9 frågor kanske? Förstår ingenting med geometri och kommer aldrig göra det. Kom hem halv 4 iallafall istället för 4 :D Käkade lite snabbt och sedan bar det av till stallet. Solen har varit såå mysig hela dagen, varm och stark. Vårkänslor på hög nivå. Hästarnade hade så klart massa energi så det gasade runt i hagen. Kunde inget annat än att garva åt dom. Bara för att de är små måste de inte vara sega ;) Galoppörer på hög nivå skulle jag vilja säga. En kompis åkte förbi och såg när hästarna gasade runt. Hon skickade till mig på fb att de såg alldelles galna haha. Aldrig sett pigga shettis eller ;)? Efter 30-60 minuter lugnade de ner sig så fick jag äntligen tag på dom. Båda var supersvettiga och flåsade som tokar. Borstade bort all torkad lera i pälsen på dom och sedan satte på Apasche tömkörningsutrustningen. Skrittade och travade sedan iväg med Durasell lös bort mot en skog jag tänkte utforska. Wow vilken mysig skog ska ni veta. Ett rådjur sprang bara någon meter framför oss också. Hästarna hoppade verkligen till men de stog stilla med en hög blick. Hoppade själv till lite. Såg sedan av och till en vit rådjursrumpa springa i skogen. Gick inte hela vägen pgr av mörkret. Ville inte vara i skogen när det är mörkt hehe. Men jag hittade perfekta ställen att hoppa lite på vissa ställen. När jag har utforskat den tillräkligt kommer jag nog vara där väldigt ofta. 


Efter stallet åkte jag sedan och handlade med morsan. Passade på att köpa lite tacoships när vi ändå höll på. Resten av denna kväll spenderas i duschen. Hade tänkt att träna men kom hem så sent så det sket sig. Kör i morgon istället. Btw har jag förjävlig träningsverk i låren, inte kul att gå i trappor ska ni veta! 

 

Inte lätt att ta bra bilder på en övertaggad ponny

Presentation


Välkommen hit! Här kan ni läsa om min vardag som innehåller en del häst. Jag sköter om två shetlandsponnysar varje dag som tömkörs, tricktränas, ja allt möjligt. En gång i veckan rider jag även på ridskola. 4-7 dagar i veckan tränar jag också en del just

Fråga mig

33 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards